-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9154 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

علت اين كه اگر دامي مورد تجاوز قرار گرفت، بايد از خوردن گوشت آن جلوگيري شود و بايد بعد از ذبح آن را سوزانيد چيست؟

خداوند براي اقناع شهوت انسان، راه صحيح و عقلايي وتكويني قرار داده است. اگر قرار بود انسان از راه استمنا و لواط و تجاوز به حيوانات خود را سير كند، ديگر نيازي نبود خداوند زن را بيافريند.

خداوند حكيك اگر به انسان شهوت داده، راه دفع آن را نيز داده است. از بيراهه رفتن خلاف است و براي انسان و جامعه ضرر دارد. خداوند براي انسان، مجانس و هم سنخ آفريده است. بنابر اين نبايد خود را هم سنخ حيوانات قرار دهد. اين از زبوني و كم عقلي كساني است كه سگ بازي ميكنند يا با حيوانات آميزش ميكنند. خداوند ميفرمايد: ما انسان را تكريم كرديم.

در وسائل الشيعه رواياتي بر تحريم گوشت و پوست و شير حيوان موطوئه وارد شده است. ازجمله امام صادق(ع) ميفرمايد: از اميرالمؤمنين درباره حيوان موطونه سؤال كردند، حضرت فرمود: گوشت و شير آن حرام است.(1)

در روايت ديگر امام صادق(ع) فرمود: آن را ميكشند و آتش ميزنند.(2)

از اين كه بايد آن را پس از كشتن آتش زد و سوزاند، استفاده ميشود نه تنهاانسانها نبايد آن گوشت را استفاده كنند، بلكه حيوانات نيز آن را نخورند، چون ممكن است سمومي در آن گوشت ايجاد شده باشد كه براي حيوانات و يا محيط زيست خطر ناك باشد، از حكم سوزادند استفاده ميشود كه اين گوشت خيلي پست و بي ارزش شده، حتي ارزش دفن كردن زير خاك را ندارد، نتيه اين ميشود كه وطي حيوان توسط انسان بسيار زشت و ناپسند است.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.